23. feb, 2017

Ny dag, nye muligheter

Skyfri himmel, og rosa mot blått møtte meg da jeg sto opp. Vakkert. I dag skulle vi bare spenne på oss fjellskiene og tasse oppover bak hytta, og gå dit vi følte for. Veldig deilig. Det ble to toppturer, en på 1100 m, og en på 1190. Det var endel kjøligere i dag, og det blåste surt fra nordvest. Det merket vi godt på toppene. Men det var godt å gå slik uten mål og mening. Og med 180 graders utsikt til Jotunheimen og Rondane, var det verdt det. En kakaopause fikk vi også, i le. På vei ned gikk vi litt for langt mot øst i forhold til hytta, så vi måtte styre veldig i trær og kratt, og knehøy snø... Men det gikk jo fint det og 😉 traff på sporene våre opp gjorde vi også. Tre timer på ski, og fortsatt mye igjen av dagen. 

Vi spenner på oss skiene igjen, og sklir ned til bilen. Vi fant ut at vi trengte noen småting i butikken, så vi kjørte ned til Ringebu. Koselig lite tettsted. Vi parkerte bilen igjen ved veien, puttet varene i sekken, og gikk opp til hytta. Påskevær. -5-6 og ingen vind. Det ble til at vi satte oss på verandaen med noe godt drikke. Viktig å nyte.

Nå går snart solen ned, og jeg vurderer å komme meg litt opp i fjellet bak og få med meg solnedgangen... Vi får se om det blir noe av 😉 Snart er det hamburger til middag. Ha en superfin torsdag videre.