27. apr, 2016

På tur på egenhånd

I morgen setter jeg meg på et propellfly til Stord - helt alene! Hvordan skal dette gå? Mitt ærend på denne øya sør for Bergen, er at jeg skal besøke min kjæreste kusine som bor der, nærmere bestemt på Fitjar. Så det er kun turen til og fra jeg må "pine" meg igjennom alene. Det er visst meldt ganske så greit vær, så med utsikten jeg kommer til å få, tror jeg den timen det tar, vil fly avgårde...

Det er altfor lenge siden jeg har besøk kusinen min, så det er på tide. Og vi har planlagt langtur til Stords høyeste topp, Mehammarsåta (749), fisketur, tur til øyene utenfor Stord, og rett og slett litt slappe-av-og-skravle-tid! Jeg gleder meg sånn :-D Sekken er ganske snart pakket, fjellskoene er klare... Nei, ikke helt. Men de blir. Primusen er med for nystekte brød på turene, og klær og dertil tilhørende turting ligger klart. Og selvsagt kameraet. Begynner å få dreisen på dette nå altså.

Turen er fra i morgen tidlig til søndag ettermiddag, og jeg ser frem til å fortelle dere alt om de fire dagene på vakre vestlandet, med sine fantastiske fjorder, fjell og øyer. Skal bli moro å teste ut denne siden av landet også!

Ha en super onsdag, så ses vi!